Plevne Ortaokulu

Vizyon: Milli Eğitim Temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam, karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış,ülkesine yararlı,okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler:
Isınma: Doğal gazlı merkezi sistem.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://lapsekiplevneortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No30 LAPSEKİ/ÇANAKKALE 17800

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Lapseki ilçe merkezinde, Lapseki - Gelibolu feribot iskelesine 200 metre, duble yola 50 metre , öğretmenevine 150 metre , hükümet konağına 200 metre uzaklıkta Çanakkale boğazına hakim bir yamaçta, ilçe´nin çamlık parkı yanında, Lapseki´den Biga´ya giderken sağ tarafta

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No30 LAPSEKİ/ÇANAKKALE 17800

Ulaşım Çanakkale´den ilçe minibüsleri ile yarım saat, Biga´dan 45 dakika, Çanakkale - Ankara transit duble yolu üzerinde yola 50 metre mesafede,İstanbul´dan Gelibolu´ya ve oradan feribotla Lapseki iskelesinde inince 200 metre uzaklıkta

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 35 km , İlçe Merkezinde