KAHRAMAN OL!!!!!

Sevgili Plevne Ortaokulu ailesi,

Bugün sizlerle önemli bir konuyu paylaşmak istiyoruz: Kan ve kök hücre bağışı!

Her yıl binlerce insanın hayatı, acil kan ve kök hücre ihtiyacı nedeniyle tehlikeye giriyor. Bu noktada, bir damla kan veya bir kök hücre bağışıyla bir insanın hayatını kurtarmak mümkün olabilir.

Kan bağışıyla birçok hastalığa yakalanan ve kazalarda yaralanan insanlara umut olabiliriz. Kök hücre bağışı ise özellikle kan kanseri gibi ciddi hastalıkların tedavisinde büyük bir rol oynuyor.

Unutmayalım ki, bağışta bulunmak sadece birkaç dakika alır, ancak hayat kurtarma potansiyeline sahiptir. Bu nedenle, hepimizin birer kahraman olabileceğimizi unutmayalım!

Siz de bugün bir hayat kurtarmak için adım atabilirsiniz. Kan vermek veya kök hücre bağışında bulunmak için 13 Şubat 2024 Salı günü sizleri okulumuzun kapalı spor salonuna bekliyoruz.

#HayatKurtarmakİçinBağışYap

#KanBağışı #KökHücreBağışı #Sağlık #ToplumsalSorumluluk