Okul Sporlarında Yine Gururlandık

Plevne Ortaokulu olarak okul sporlarında gurur verici başarılar elde ettik. Okulumuzun yetenekli öğrencileri atletizm ve futsal alanlarında okulumuzu ve ilçemizi temsil ettiler.

01.03.2024 64

Atletizmde, Taleb Alyoussef erkekler 60 metre koşusunda il üçüncüsü oldu. Taleb, hızı ve performansıyla bizleri büyüledi.

Futsalda ise, Yıldız Kız Futsal takımımız turnuvaya harika bir başlangıç yaptı. Ezine Gazi Ortaokulu’nu 3-0 gibi net bir skorla yenen takımımız, rakiplerine gözdağı verdi.

Bu başarıların arkasında, öğrencilerimizin azmi, çalışkanlığı ve yeteneği olduğu kadar, onlara destek olan Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Neşe Kösa, İstemi Cenk Ali Sarısu ve Murat Çağlar’ın da emeği vardır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Plevne Ortaokulu; sporun ve sporcunun dostu!

01-03-202401-03-2024